Har Røykenpolitikerne skapt politikerforakt i saken om Røykenbadet?

Det lukter: Joar Flatland mener det lukter maktarroganse og at det er noe som holdes skjult i saken om Røykenbadet og det tidligere styret. Bildet er fra åpningen hvor ordførerne Eva Norén Eriksen og Monica Vee Bratlie hopper i det.Arkivfoto: Bente Elmung

Det lukter: Joar Flatland mener det lukter maktarroganse og at det er noe som holdes skjult i saken om Røykenbadet og det tidligere styret. Bildet er fra åpningen hvor ordførerne Eva Norén Eriksen og Monica Vee Bratlie hopper i det.Arkivfoto: Bente Elmung

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DEBATT:I saken rundt utskiftingen av styret for Røykenbadet KF, som igjen har fått bred omtale i RHA, er det noe som holdes skjult. Hvorfor det?

Det er sjelden å lese en mer samstemt og taus gjeng med folkevalgte. Og hvor er RHA når vi trenger litt kritisk journalistikk? Det lukter av denne saken.

Lukter maktarroganse

Selv jeg, som ikke har journalistisk bakgrunn, og som har stor tillit til folkevalgte, kjenner lukta av død hund som ligger begravd ett eller annet sted.

Jeg har ingen personlig kjennskap til verken politiker Håvard Vestgren (H), tidligere styreleder i Røykenbadet KF Jens Lillegraven, eller nåværende styreleder og høyrepolitiker Erling Nilsen. Jeg løper derfor ingens ærend i denne meningsutvekslingen.

Måten politikerne vraket Lillegraven på, og tåkepraten når det gjaldt begrunnelsen for vrakingen, kan politikerne umulig være stolte av. Her lukter det maktarroganse.

Hvor blir det av grave-journalistikken?

RHA, kjenn deres oppdrag og besøkelsestid! Hvor blir det av grave-journalistikken? I stedet kan det se ut som dere har løpt politikernes ærend i denne saken. Det bør gå an for RHA å finne ut mer om denne saken.

Enten gjorde Lillegraven og hans styre en slett jobb, eller så er Røykens politikere maktarrogante og tyr til utstrakt tåkeprat. Dette burde være en god sak for avisa i opptakten til høstens valgkamp.

Jeg vil gjerne vite om de som stiller til valg er til å stole på. Jeg beundrer de som tar på seg politikerverv i kommunen vår, og har, som sagt, i all hovedsak stor tiltro til jobben de gjør. Men i denne saken er det noe som skurrer.

Alle mennesker med innflytelse overfor andre bør være på vakt så de i størst mulig grad unngår å opptre maktarrogant. Særlig gjelder dette folkevalgte. Arrogante politikere står i fare for å øke politikerforakten i samfunnet. Er det noe nye Asker trenger er det djerve og redelige politikere!

Røykenbadet mot underskudd på 3,5 millioner: - Glad vi har fått orden på sakene

Prøver Røyken-politikerne å skape sin egen virkelighet? 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags