Gå til sidens hovedinnhold

Slemmestad sentrum; pendlerparkering og sykkelhotel

Artikkelen er over 3 år gammel

DEBATT: Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det er synd at denne (bilde) pendlerparkeringen i Slemmestad ikkje er i bruk, men det er ikkje så rart for denne parkeringsplassen som er planlagt gjennom fleire år er jo ikkje opparbeida! Bare dette fine skiltet på pumpehuset er i orden og syner vegen til den tiltenkte pendlerparkeringen.

Les også: Protesterte mot sykkelhotell og lademast - men nådde ikke fram

Mye penger til en ubrukt trapp

Kommunen fekk i sin tid tilskudd frå fylkeskommunen  kr. 300 000  til bygging av trappa til/fra denne planlagte parkeringen og trappa står der i all sin prakt, ubrukt.

Les også: Politikerne fikk en idè - her kan det bli ny pendlerparkering

Kvifor er deler eg desse synspunktene? 

Les også: Ønsker å starte planlegging av 300 nye boliger

Nå har  kommunen ved planutvalget vedtatt å legge sykkelhoteller  til strandsonen i Slemmestad. Dette til sjenanse for alle som går og oppholder seg ved sjøen. Ikkje minst gjelder dette beboere på Odden Marina som kommunen glatt overkjører til fordel for utbyggerintresser?

Sykkel og båt

Ved å opparbeide pendlerparkeringen som synt på bilete vil det bli god plass til sykkelhotell og lademast  på opparbeida parkering ved pumpehuset eller ein av dei andre parkeringsplassene som nå utgjør store deler av sentrum i Slemmestad. Det ville bli ein grei veg for «båtfolket» som har sykkel og skal til hurtigbåten.

Kommentarer til denne saken