Skuffet over at kommunen følger regelverket?

Av
DEL

DEBATT: RHA publiserte en artikkel tirsdag 6. mars hvor lederen av kontrollutvalget i Hurum, Knut Sørli, er sitert på at han er skuffet over at det ikke ble som kontrollutvalget hadde trodd.

Les også: KPMG: - Ingen forskjellsbehandling. Kontrollutvalget: - Vi er uenige i konklusjonen

Dette er en reaksjon på at revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG har friskmeldt Hurum kommunes behandling av byggesøknader knyttet til bygging av brygger og båthavner i kommunen.

Går det an?

Jeg må si at jeg reagerer meget sterkt på at lederen av kontrollutvalget er skuffet over at Hurum kommune følger regelverket.

Det er viktig at kontrollutvalget tar tak i og setter i gang undersøkelser der det er mistanke om at kommunen ikke opptrer i henhold til regelverket. Men jeg håper ikke at holdningene til kontrollutvalgets leder representerer et flertall av medlemmene i kontrollutvalget når han uttrykker skuffelse over at en uhildet gjennomgang konkluderer med at kommunen nettopp opptrer i henhold til regelverket!

Dette vitner om et meget useriøst og partisk syn fra en som er valgt til å være en objektiv representant for kontrollmyndigheten i Hurum kommune.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags