Synes du mobbing er greit?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

DEBATT: Mobbing er noe mange opplever. Det er helt forferdelig. Det er mange som blir mobbet men tørr ikke si ifra. Det er et utrolig stort problem. Vi får jo ikke gjort noe med mobbing når de som blir mobbet ikke sier ifra, for da tror vi at det er helt fint å at ingen blir mobba.

Det er ikke greit å mobbe

Jeg skjønner ikke hvorfor noen mobber, det er absolutt ikke greit. Jeg bryr meg utrolig mye om temaet mobbing. Jeg vil bare finne ut mere om mobbing og kanskje få gjort noe med det. Det er jo utrolig mange som prøver på det samme som jeg vil, men det funker ikke. De som mobber er ikke greie.

Jeg mener at mobbing er det største problemet på nesten alle skoler. Jeg anbefaler at alle de som blir mobbet sier i fra med en gang. Det er mange som mener at det burde vært en straff for alle de som mobber, men jeg vet selv at det ikke kommer til å skje.

Les også: - Vi hjelper barna til å forstå hva som er viktig i livet

Det er mange som blir utrolig sure på de som mobber. Men jeg tror at hvis vi blir sure, får det de som mobber til å fortsette. Vi må bare slutte å mobbe. Mobbing er helt forferdelig.

Les også: De skal gjøre livet lettere for barn og unge

Er mobbing bare noe som skjer?

Hva mener du at vi kan gjøre med det? Er mobbing noe som bare skjer eller er det noe man vil gjøre? Er mobbing noe du syntes er greit eller ikke?

Jeg tror det er mange som går og tenker på disse spørsmålene. Mobbing er så utrolig dumt. Vi må få gjort noe.

Noe vi kan gjøre er å kanskje ha en eller to timer i uka hvor alle skolene snakker om mobbing, lage leser innlegg, lage en Power Point, kommer med forslag om hva man kan gjøre med det og snakke om hva mobbing er.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken