Stilte med nyttårskonsert på Bråset

POPULÆRT: Beboerne på Bråset bo- og omsorgssenter fikk en gratis konsert i nyttårsgave for andre gang på rad fra Vidars Music.

POPULÆRT: Beboerne på Bråset bo- og omsorgssenter fikk en gratis konsert i nyttårsgave for andre gang på rad fra Vidars Music. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

For andre gang på rad stilte Vidars Music opp gratis for å spille det nye året inn for beboerne på Bråset bo- og omsorgssenter i Røyken.

DEL

Det er kanskje litt for tidlig å kalle det en tradisjon. Men Vidar Hansen i Vidars Music har to år på rad gitt en konsert på nyttårsaften i gave til beboerne på Bråset bo- og omsorgssenter.

– Vi har engasjert oss i de som bor på Bråset, og ønsket i fjor og i år å gi dem et tilbud på nyttårsaften, sier Vidar Hansen.

Les også: Pilotprosjekt med solceller: Bråset sparer på strømmen

Suksess

Han har tidligere hatt en far som har hatt opphold på Bråset, i tillegg til andre i slekta.

– Bråset betyr mye for meg, og vi ønsket å gi noe tilbake til de som sitter der time etter time og døgn etter døgn, forteller Hansen.

Som i fjor ble årets konsert en suksess, og det ble trangt om plassene for å få med seg den over én time lange konserten.

– Vi spilte kristenmusikk og dansemusikk fra blant annet Vikingarna og Sven Ingvars. Rett og slett musikk som treffer voksne folk, forteller Hansen.

Les også: Kafeen på hjørnet blir hundekafé

FULLT: Dørene måtte åpnes på Bråset for at alle skulle få plass under konserten.

FULLT: Dørene måtte åpnes på Bråset for at alle skulle få plass under konserten.

Populært tilbud

Han syntes stemningen blant beboerne var fantastisk, og har intensjon om å komme tilbake til neste nyttårsaften.

– Jeg sang i én time og et kvarter i strekk, i tillegg til at jeg fortalte noen historier. Jeg ser ikke bort fra at vi gjør det neste nyttårsaften også, sier Hansen med et smil.

Fredag 26. januar starter Musikk-kafé i Høyenhall i Røyken opp igjen. Dette er et tilbud de har hatt siden 1997, og som de fikk frivillighetsprisen for i 2007.

– Vi har musikk-kafé fast den siste fredagen i måneden. Dette er et gratis tilbud, men vi sender hatten rundt for å ha råd til leien, forteller Hansen som sier tilbudet er populært og at det er fulle hus hver gang.

Artikkeltags