Det skal skje mye i Asker kommune på nasjonaldagen, selv om det ikke blir noen arrangementer eller tilstelninger med mye mennesker til stede.

På grunn av koronaviruset blir det nemlig en helt annerledes feiring av 17. mai i år. Det tradisjonelle barnetoget er avlyst, og det blir heller ingen offentlige arrangementer i tettstedene våre.

Asker kommune og de ulike 17. mai-komiteene har likevel lagt opp til at vi alle skal få feire nasjonaldagen på en flott og verdig måte. Men dette skal selvsagt skje samtidig som vi viser ansvar og respekterer de generelle smittevernrådene som gjelder.

Bør dokumenteres

Mange kommer helt sikker til å filme og knipse bilder på nasjonaldagen som blir helt annerledes enn det vi er vant til. RHA har lyst til å publisere lesernes bilder fra feiringen. Det vil bli en flott dokumentasjon på en helt spesiell feiring.

Bidrar du med et bilde eller flere, blir du også med i trekningen av en iPad. Vi trekker også ut noen verdige vinner av Flax-lodd.

Bidraget kan du sende på e-post til redaksjonen@rha.no eller legge de inn på våre Facebook-sider. Og send gjerne bilder du har tatt i dagene før selve dagen. Mange lager digitalt innhold på forhånd som de skal dele på sosiale medier på nasjonaldagen.

Og sender du inn en liten videosnutt, så er du også med i trekningen.

Lykke til!