Gå til sidens hovedinnhold

Bil kolliderte i fjellvegg

Artikkelen er over 1 år gammel
(Drammens Tidende)

HURUM: Klokka 01.40 i natt fikk politiet melding om en bil som hadde kollidert i en fjellvegg på Røykenveien. Ifølge meldingen var bilen forlatt, noe som viste seg å stemme da politiet kom fram til stedet, opplyser Sørøst på Twitter.

– Meldingen vi fikk forklarte at det var en bil stående der med nødblink, uten folk i nærheten. Derfor rykket vi ut for å undersøke og å se om noen var skadet. Vi dro bort, og det viste seg å ikke være en stor kollisjon. Vi fant bileier hjemme, som var like i nærheten, forklarer operasjonsleder Eskil Hagen Olsen.

Ingen ble skadet i kollisjonen, opplyser politiet.

– Årsaken til kollisjonen skal ha vært et forsøk på en unnamanøver, som førte til at bilen kom av veien. Men bakgrunnen for unnamanøveren er ikke kjent, opplyser Olsen.

Politiet opprettet ikke sak, og bileier fikset bilberging selv, ifølge Olsen.

Kjørte uten lappen

Politiet fikk også en melding om en bil som kjørte for fort i Drammensområdet i natt, ifølge Olsen.

– Vi rykket ut og fikk tatt igjen og stanset bilen i Sande. Vi fikk ikke gjort en måling på fart, og da vi tok han igjen var farten grei, sier Olsen.

Den mannlige sjåføren av bilen var i 30-årene. Og selv om han ifølge politiet hadde grei fart da de fant ham, var det noe annet som manglet, ifølge Olsen.

– Det viste seg at han ikke hadde førerkort.