Gå til sidens hovedinnhold

Bil av veien langs Røykenveien

Artikkelen er over 1 år gammel

En bilist kjørte av veien i krysset mellom Bøveien og Røykenveien torsdag morgen.

Torsdag ble politi og ambulanse sendt til krysset mellom Bøveien og Røykenveien nær Heggedal. Der hadde en bilist kjørt av veien.

Ingen personer kom til skade i ulykken.

– Årsaken skal være helsemessige, men det er ingen mistanke om promille. Det er heller ikke førerkortbeslag, men politiet oppretter sak. Det var kun fører som var i personbilen, og dette var en kvinne i 60-årene, sier operasjonsleder Marius Knudsen i Sør Øst Politidistrikt.

Les også: Innbrudd hos apotek i Slemmestad: – Forsøkte å bore seg hull inn i lokalet

Onsdag kveld var det også flere branner eller branntilløp i Slemmestad. Litt over klokken meldte politiet om et branntilløp i en søppelcontainer ved en adresse. Politi og brannvesen var på stedet, og brannen ble slukket raskt.

Les også: Nesten alt utstyret ble stjålet fra kinoen – og kom til rette igjen

Litt før klokken 22 kom meldingen om nye branner i Slemmestad, denne gangen i noen søppelkasser. Brannene ble også her slukket. Disse hendelsene blir etterforsket av politiet.

– Jeg kan ikke si på nåværende tidspunkt om det er en sammenheng, men politiet etterforsker dette videre, sier Knudsen.

Avsnittsleder for etterforskning i politiet i nye Asker kommune Kurt Springer bekrefter at saken er under etterforskning.

– Dette er ting som skjer fra tid til annen, og vi kan gå ut ifra at dette er påtent. Vi ønsker informasjon fra publikum om noen kan ha sett eller hørt noe.

Kommentarer til denne saken