En kvinne i 50-årene fra Asker ble lottomillionær under Gulltrekningen lørdag kveld. Ifølge Norsk Tipping var det vanskelig å få tak i kvinnen på trekningskvelden.

Det viste seg at kvinnen, som ønsker å være anonym, hadde vært i selskap lørdag kveld. Det var årsaken til at hun ikke tok telefonen med en gang. Men hun fikk med seg de tapte anropene, sjekket kupongen sin – og kunne juble av lykke da Norsk Tipping ringte på nytt søndag.

– Det føles helt uvirkelig! Jeg har spilt de samme rekkene i mange år, men hadde aldri forestilt meg at de skulle gå inn, sier kvinnen, som nå er 15 181 140 kroner rikere.

Les også: På kafeen til Aleksandra (35) og Thomas (39) kan du kjøpe alt du ser: – Vi reiser Europa rundt

– Får finne på noe fornuftig

Kanskje gikk det ikke helt opp for Asker-kvinnen med en gang. Premien ble feiret, men muligens med et snev av vantro:

– Jeg og mannen feiret med en flaske bobler og ble egentlig bare sittende og le resten av kvelden, sier hun lattermildt.

Les også: Huring satte på cruisekontrollen – tatt av politiet for å ha kjørt i 131 kilometer i timen opp bakken i Oslofjordtunnelen

Hun har ingen konkrete planer for hva premien skal brukes på enda, men forhaster seg heller ikke.

– Det er jo mye penger, men jeg ønsker jo at de skal vare en stund, så jeg må nok ta det innover meg først, og så planlegge litt framover. I første omgang tenker jeg å hjelpe barna mine litt økonomisk, og så får vi finne på noe fornuftig med resten, sier hun.

Bildeserie

SE BILDENE: Nesten 200 med i jubileumsløp: - Dette er vi kjempefornøyd med

To vinnere

Kveldens andre vinner, som vant samme beløp som Asker-kvinnen, var en kvinne i 40-årene fra Troms og Finnmark. Vinnertallene lørdag 21. mai var som følger:

5–10–17–20–22–29–31

Tilleggstall: 13