Gå til sidens hovedinnhold

Asker kommune lanserer NyBy: - Stadig flere vil trenge hjelp

Artikkelen er over 1 år gammel

Asker kommune lanserer nå det digitale samarbeidsverktøyet Nyby. NyBy skal være et sted hvor de som ønsker å hjelpe, kan melde seg, og de som trenger hjelp kan melde fra om det.

- I tiden fremover vil det bli stadig flere som trenger hjelp til små og større oppgaver. Vi vil derfor benytte det digitale verktøyet Nyby som skal bidra til å organisere den frivillige innsatsen, sier Lene Conradi.

Skulle du få problemer med å bruke dette verktøyet kan du ta kontakt med våre medarbeidere ved Innbyggerservice på telefonnummer 66 700 000, så gir de beskjed videre til den frivillige gruppen vår i Nyby.

Frivilligheten

- I krisen vi står ovenfor er vi helt avhengig av hjelp fra frivilligheten. Og er det noe innbyggerne i Asker er flinke til, så er det nettopp dugnad og frivillig innsats, sier ordfører Lene Conradi.

Mange har allerede tatt kontakt med ønske om og vilje til å engasjere seg.

- Takk til alle de små og store nettverkene som allerede har begynt å organisere hjelp. Det viktigste bidraget nå er at vi alle følger de nasjonale rådene slik at ingen av oss bidrar til økt smitte av koronaviruset.

Les hele ordfører Lene Conradis hilsen til alle frivillige

Kommentarer til denne saken