IKKE HELT KONGE:

IKKE HELT KONGE: Litt skuffet etter å ha skutt 99 poeng i siste runde. (Arkivfoto: Bente Elmung.)

Bryhn ble suveren skytterprins

Det ble ingen Skytterkongetittel på Ole Kristian Bryhn fra Røyken og Hurum under landsskytterstevnet på Voss torsdag. Men han var suveren i omskytingen om prinsetittelen.

Før Kongelaget entret podiet, lå Ole Kristian Bryhn ett poeng bak Hans Kristian Wear.

Ole Kristian Bryhn fikk en nier på det andre skuddet. Resten tiere. Da gjorde han det enklere for Wear.

NRKs ekspertkommentator sa at han syntes de siste skytterne så litt stresset ut. Ikke så rart kanskje, når det står en skytterkongetittel på spill.

Følg Røyken og Hurums Avis på Facebook.

Greit

Til NRK sa Ole Kristian etter sin skyting:

- Jeg trodde jeg skjøt hundre poeng, for det så greit ut. Jeg er litt skuffet, for under innskytingen var alt midt i. Jeg følte meg rolig og fin.

Men han var ikke misfornøyd.

- Jeg er topp tre uansett.  Hans Kristian Wear har nok kontroll, selv om han har et press på seg. Men jeg tror han klarer det, sa den 23 år gamle Røyken-skytteren før sistemann skjøt sin serie..

Og Wear hadde kontroll, slik Bryhn trodde.  Wear skjøt også en nier og gjorde det litt spennende, men serien var en skytterkonge verdig.

Suveren

Etter finalen ble det omskyting om prinsetittelen mellom OL-finalist Bryhn og Roger Sørheim Olsen. Her var Bryhn i særklasse. Han skjøt 100 poeng, og ni av blinkane var innertiere. Sørheim Nilsen fikk kun 97 poeng.

Dermed ble Røyken-skytteren årets skytterprins under Landskytterstevnet på Voss.


Facebook-knapp kommer her

 

Kommentarer på rha.no

Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men det må skje under fullt navn. Da blir det mer interessant for andre som følger debatten eller deltar i den. Vi krever også en respektfull og saklig tone. Trakassering, hatske meldinger, trusler eller reklame blir ikke akseptert på rha.no. Falske profiler vil bli utestengt.

På forsiden nå